Копринени Шалове 

Лукс и стил в едно - разгледайте нашата колекция от копринени шалове, идеални за всеки сезон!

Кашмирени Шалове

Изключителни кашмирени шалове! Меки, луксозни и непреходни! Идеален подарък или основна част от гардеробът ви!

Памучни Шалове

Инвестирайте в качеството на памучните шалове. Съчетание на стил, удобство, комфорт и топлина!

Мъжки Шалове

Луксозни и шикозни: Открийте магията на Мъжките Шалове!

Копринени Шалове 

Кашмирени Шалове

Памучни Шалове

Мъжки Шалове

Popular Products

Специализиран магазин за Елегантни Мъжки и Луксозни Дамски Шалове допълващи вашият стил, имидж, независимост и артистичност!

SHALOVE.COM или ШАЛОВЕ.COM

При нас ще откриете огромно разнообразие от: Очарователни Копринени Шалове, Луксозни Кашмирени Шалове, Възхитителни Памучни Шалове, Елегантни Мъжки Шалове, Завладяващи Дамски Шалове, Стилни Едноцветни Шалове, Ефектни Пролетни Шалове, Артистични Летни Шалове, Привлекателни Есенни Шалове, Авантюристични Зимни Шалове, Забавни Детски Шалове, Шикозни Плетени Шалове и Уникални Луксозни Шалове 

Безплатната доставка на всички шалове до посочен от Вас адрес се изпълнява с любезното съдействие на "Спиди" АД.

News

Памучният шал е най-добрият аксесоар, от който се нуждае всяка жена. Той е черешката на всеки тоалет, добавяйки нотка класа и стил към скучната или невзрачна визия. Памучните шалове се предлагат в разнообразни цветове и материи; възможностите за добавяне на малко разкош към всеки гардероб са безкрайни. Независимо дали търсите нещо леко и ефирно, което да допълни лятната визия, плътен и топъл вариант, за да се преборите със зимните студове, или фин и комплексен мотив, който да вдъхне живот на обикновена блузка, памучните шалове са тук, за да ви помогнат.

read more

Дамските и мъжките шалове са важна част от личния тоалет на всеки човек. Тези прекрасни аксесоари, не само че осигуряват топлина в студеното и мрачно време, но и подобряват цялостната визия и излъчване без усилие. Въпреки това, при наличието на толкова много шалове изборът на правилният вариант би могъл да се окаже наистина трудна задача. Ето защо, в тази статия ще ви разкрием върху какво да се фокусирате, и на какво да обърнете внимание, когато сте в настроение за покупка на нов шал.

read more

Шаловете винаги са били чудесен аксесоар, който подчертава всяко облекло. Но за тези от вас, които имат чувствителна кожа, намирането на правилният шал може да се окаже трудна задача. Неподходящите материали могат да предизвикат дразнене, сърбеж или дори обриви, което прави носенето им неудобно и дори невъзможно. Затова е изключително важно да знаете кои шалове са подходящи за чувствителна кожа.

read more