Начини на плащане и доставка

Уважаеми, клиенти!

 

SHALOVE.COM или ШАЛОВЕ.COM - "СКАРФ.БГ ЕООД" поддържа и предлага на своите клиенти следните начини на плащане при покупка:

 

- Наложен платеж с пощенски паричен превод (ППП) - заплащате в брой или с банкова карта при получаване на покупката в офис на "Спиди" АД или от куриер на "Спиди" АД на посочен от Вас адрес.  

Всеки касов бон за извършена покупка от SCARF.BG се издава от куриерската фирма "Спиди" АД съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата на бележка/квитанция за пощенски паричен превод.

 

- (Банков превод) - Плащане по банков път

- Бихте могли да използвате този разплащателен метод за да заплатите избраните продукти изцяло по банков път (Банков превод) по сметката, която ще видите веднага след като финализирате поръчката си.

- Логистиката, Опаковането и изпращането на заплатените продукти се осъществява само и единствено след законно отразяване на вашият превод в предоставената фирмена разплащателна сметка. 

 

БАНКОВА СМЕТКА:

Банка: Българо Американска Кредитна Банка

IBAN: BG81BGUS91601008167000

BIC: BGUSBGSF

Получател на плащането: СКАРФ.БГ ЕООД

В полето "Основание на плащане" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номера на поръчката генериран от системата при финализиране на покуката.
Ако не се попълни номер идентификацията на поръчката е възможно поръчката да не бъде активирана,
тъй като няма да знаем за какво е плащането.

Ако имате въпроси относно направените от Вас поръчки, ще се радваме да Ви помогнем!

Благодарим Ви!

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЦЕНА И МЕТОДИ НА ДОСТАВКА:

- Доставката на всички продукти предлагани в електронния магазин "SHALOVE.COM" на стойност над 6.99лв. (с ддс) е безплатна до "Офис" или "Врата" изрично посочени от потребителят извършил покупката. Безплатната доставка и логистиката на продуктите се извършва от куриерската компания "СПИДИ" АД.

- Безплатната доставка е отбелязана в описанието на всички продукти. Това означава, че е за сметка на "СКАРФ.БГ" ЕООД.

- Безплатната доставка е валидна само за територията на Република България.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРША ПО СЛЕДНИТЕ ДВА НАЧИНА:


- До адрес предварително посочен от клиента- "Офис на Спиди" или "До Врата" (задължително трябва да посочите адреса на офиса в съответното населено място)

- Всички продукти се доставят на територията на населените места в страната по най-бърз, ефективен логистичен срок.

- Срокът на доставка е от 1 до 7 работни дни (в зависимост от наличността на продуктите в склада) с изключение на поръчките, заявени в Петък след 18:30ч. Събота, Неделя. През почивни и празнични дни. В тази ситуация, срокът на доставка е възможно да бъде по-дълъг.

- Вашите поръчки/продукти се доставят в работни дни от Понеделник до Петък от 09:00ч. до 18:00ч. Събота в периода от 09:00ч. до 14:00ч.

- Съществуват възможни икзлючения при направени нестандартни/специални покупки/поръчки, когаго предвидения срок за доставка може да бъде по-дълъг от заявените до 7 (седем) работни дни. 

- Всички закупени/поръчани продукти се изпращат с куриерската компания "СПИДИ АД" с включена опция "ПРЕГЛЕД" и "ТЕСТ". 


- При поръчки, които се изпращат към по-малки населени места е възможно забавяне поради факта, че куриерските фирми обслужват тези селища два или три пъти седмично или по предварително създаден график.

- Всеки клиент на "СКАРФ.БГ" ЕООД си запазва, и има законното право да поиска различни условия на доставка от обявените само в случай на специална нужда.

- Като потребители, вие имате право да се откажете от покупката/поръчката, ако срокът на нейното изпълнение се окаже неприемлив за Вас.

- "СКАРФ.БГ ЕООД" си запазва правото да откаже изпълнение на БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до адрес, където такава не може да се извърши/осъществи от "СПИДИ" АД.

- "СКАРФ.БГ ЕООД" си запазва правото да поиска от клиента да заплати в пълен размер транспортните разходи само в ситуацията на "ПРЕКАЛЕНО ОБЕМНИ И СВРЪХТЕЖКИ ПРАТКИ/ТОВАРИ". При такава възникнала ситуация, разходите по доставка ще бъдат допълнително обсъдени/уточнени в зависимост от теглото на закупеният/поръчан продукт и адреса на доставка. Всеки клиент/потребител ще бъде предварително и надлежно уведомен, и притежава законното право да се откаже от извършената покупка, ако транспортните разходи в ситуация на "ПРЕКАЛЕНО ОБЕМНИ И СВРЪХТЕЖКИ ПРАТКИ/ТОВАРИ" взаимно не са приемливи за изпълнение. 

ПРИМЕРНА КЛАСИФИКАЦИЯ НА "ПРЕКАЛЕНО ОБЕМНИ ИЛИ СВРЪХТЕЖКИ ПРАТКИ/ТОВАРИ" МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:

- КОГАТО ПРАТКАТА Е С РАЗМЕР:  ШИРИНА  ≥ 100см. и ВИСОЧИНА  ≥ 100см.

- КОГАТО ПРАТКАТА/ПРОДУКТИТЕ ЗАЕДНО С ОПАКОВКАТА Е С ОБЩО ТЕГЛО ПРЕВИШАВАЩО 20кг. 

 

- "СКАРФ.БГ ЕООД" не носи отговорност при изчерпване на количествата от предлаганите/публикуваните артикули. Както и в ситуация на забавяне, поради липса на наличност в склада на фирмата; при предстоящ нов внос; при забавяне от фирмите вносители; при партньори или при производители на предлаганите продукти/стоки. В случай на възникнала ситуация, когато не е възможно физическото осигуряване на желаният от потребителят продукт или забавянето на доставката се предвижда да бъде с по-дълъг от очаквания срок, всеки клиент незабавно ще бъде уводомен с директно телефонно обаждане или друг вид електронна комуникация като в така създалата се ситуация на потребителят ще бъдат предложени всички законни методи за алтернативно решение, и удовлетворение от невъзможността/забавянето за изпълнение.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

Преди да приемете вашата покупка/поръчка в офисите на куриерска компания "СПИДИ АД" или на адрес посочен изрично от Вас. Моля, още в присъствието на служител/куриер, задължително прегледайте съдържанието и опаковката за увреждане по време на транспорт. 

- Ако установите транспортна щета, моля изискайте от служебното лице да ви състави - "ПРОТОКОЛ ЗА УВРЕЖДАНЕ"


- При липса на "ПРОТОКОЛ ЗА УВРЕЖДАНЕ" - "СКАРФ.БГ ЕООД" не носи отговорност за повредени пратки/продукти и транспортни дефекти.

- За всички останали въпроси и допълнителна информация винаги бихте могли да ни потърсите на следните адреси за комуникация: 

"СКАРФ.БГ ЕООД" - КОНТАКТИ: +359 889 600 710